Home / Fitter worden / BuitenGewoonFit

BuitenGewoonFit

Haal het maximale uit uzelf en wordt BuitenGewoonFit. Sporten in groepsverband met een afwisselend, uitdagend programma vol sport en spel.

Wat houden de BuitenGewoonFit Lessen in?

Ons unieke concept – zoals gebruikt binnen de beweeggroepen van de GLI –  is nu voor iedereen beschikbaar. Het programma is erop gericht mensen te helpen bij het verbeteren van hun conditie, kracht en algehele fitheid. De middelen die hierbij worden ingezet zijn uiteenlopend, van fitness– en circuittrainingen binnen ons pand tot bootcamps in de buitenlucht en van spel- tot verschillende sportvormen. Kortom volop afwisseling en geen training die hetzelfde is.

Voor wie is BuitenGewoonFit geschikt?

De lessen zijn geschikt voor eenieder met een gemiddelde tot goede conditie. Bent u recentelijk gestopt met het beweegprogramma van de GLI of op zoek naar een sportieve activiteit in groepsverband? De BuitenGewoonFit lessen zijn het perfecte middel om in groepsverband aan uw vitaliteit te werken.

Wanneer zijn de trainingen?

  • Maandag: 18:30 – 19:30
  • Dinsdag: 19:00 – 20:00
  • Woensdag: 19:00 – 20:00
  • Donderdag: 16:00 – 17:00

Tarief BuitenGewoonFit

Voor het volgen van de lessen betaalt u 109,95 per kwartaal. Daarnaast kunt u tegen een gereduceerd tarief onbeperkt gebruik maken van onze fitnessfaciliteiten. Voor 165,95 per kwartaal bent u verzekerd van BuitenGewoonFit- trainingen en onbeperkt gebruik van onze fitnessapparatuur onder begeleiding van ons team van fysiotherapeuten.

Trainers