Home / Samen sterker / Hielpijncentrum Achterhoek (HCA)

Hielpijncentrum Achterhoek (HCA)

Hielpijncentrum Achterhoek is een multidisciplinair samenwerkingsverband van Medi Fit Doetinchem, Fysiotherapie Engelaar en Voetencentrum Wender. Langdurig rondlopen met hielproblemen of zoeken naar de juiste therapeut is voortaan verleden tijd!

Interdisciplinaire hielzorg

Doordat onze therapeuten hielklachten vanuit verschillende disciplines benaderen, bieden wij de beste hielzorg. De teamleden werken nauw samen om uw hielprobleem aan te pakken: de fysiotherapeut. Indien nodig schakelt hij/zij de vakkennis in van de podotherapeut voor schoenadviespodotherapeutische inlays en/of loopadvies.

Bij specifieke klachten kunnen wij rechtstreeks de assistentie inschakelen van andere experts, zoals een orthopedisch chirurg, sportarts of orthopedisch schoenmaker. Door de korte lijnen is de behandeling van uw klacht altijd snel en goed georganiseerd.

Voor welke hielproblemen kunt u terecht?

De experts van Hielpijncentrum Achterhoek richten zich met name op hielklachten die zich langer dan zes weken – en soms al jaren – voortslepen. Heeft u inmiddels diverse behandelmethoden ondergaan, maar blijft resultaat uit? Wordt u dagelijks gehinderd door pijnklachten? Loop er niet langer mee door, maar schakel Hielpijncentrum Achterhoek in om u deskundig verder te helpen! Voor onderzoek en behandeling door één van deze hielspecialisten is overigens geen verwijzing van de huisarts nodig.

DSC05683C 2