Home / Samen sterker / Diëtetiek

Diëtetiek bij Medi Fit Doetinchem

Op zoek naar gespecialiseerde begeleiding op het gebied van voeding? Demi biedt u professionele ondersteuning bij al uw vraagstukken rondom voeding en uw eetgewoonten. Hierbij beseft zij als geen ander dat het niet alleen gaat om wat we eten. Zo heeft zij ruime aandacht voor persoonlijke doelstellingen, uitdagingen en de leefstijl van haar cliënt. Kortom, een complete en persoonlijke aanpak voor maximaal resultaat! 

Waarom kiezen voor begeleiding door Demi? 

Demi is een bevlogen diëtist, een jonge professional die gedreven wordt door de nieuwste inzichten. Haar passie en toewijding reiken verder dan slechts een voedingsadvies. Ze zet alles op alles om samen met u het beste resultaat te behalen. Ze is allround opgeleid en daardoor in staat u te helpen met al uw vragen rondom voeding. Zo helpt ze mensen met overgewicht en obesitas en adviseert ze mensen met klachten als een verhoogde bloeddruk of een hoog cholesterol gehalte. Verder ondersteund ze, bijvoorbeeld mensen met COPD, (zwangerschap) Diabetes en cardiovasculaire problematiek. Ook wanneer u simpel gezegd een gezondere leefstijl wenst te gaan hanteren of voor ondersteuning bij een bepaald dieet, bent bij u bij haar aan het juiste adres.
Naast de volwassen populatie vindt Demi het leuk om met kinderen te werken. In de toekomst zal zij de opleiding tot kinderdiëtist gaan volgen, waardoor zij iedereen, van jong tot oud kan voorzien van de beste adviezen.

Waarom kiezen voor Medi Fit Doetinchem? 

Waar nodig werkt Demi nauw samen met ons uitgebreide team van leefstijlcoaches, fysiotherapeuten en personal trainer Twan. Onze slogan: “Jouw beweging naar vitaliteit”, weerspiegelt onze missie om elke stap binnen jouw reis naar gezondheid te ondersteunen, met voeding als fundament. 

Op zoek naar maximaal resultaat onder begeleiding van ons kundige, multidisciplinaire team? 

Kies dan voor de gecombineerde leefstijlinterventie. Binnen dit unieke traject wordt u 2 jaar lang begeleid naar een gezonder leven.