Demi Delleman

Allround Diëtiste

Demi behaalde haar diploma in 2023. Ze studeerde, als allround diëtiste, af aan de HAN te Nijmegen. Vanaf dat moment kon zij – eindelijk – vol positieve energie aan de slag met haar grote passie: voeding en diëtetiek. Direct na haar afstuderen verrichte zijn werkzaamheden voor verschillende bedrijven door het hele land. Echter, het werken in een multidisciplinaire setting bleef haar trekken. Om die reden is Demi vanaf januari 2024 werkzaam binnen Medi Fit Doetinchem, waar zij volop de samenwerking zoekt met andere specialisten binnen het team.

Werken binnen Medi Fit Doetinchem, een centrum waar men onder andere fitness huisvest, voelt voor Demi als thuiskomen. In het verleden volbracht ze namelijk de opleiding ‘Wellness en Lifestyle’ aan het Helicon, waar zij afstudeerde als veelzijdige (buiten) sportinstructrice. Ook leerde ze hier, als voedingsdeskundige, mensen te inspireren en te leren hoe goede voeding en voldoende beweging een positieve bijdrage levert aan jouw vitaliteit. Demi typeert haarzelf als leergierig. Ze is dan ook vastberaden haarzelf de komende jaren te blijven door ontwikkelen. Ze vindt het geweldig om mensen te coachen naar een gezonde leefstijl die bij hen past. Hierbij werkt ze met persoonlijke adviezen, luistert ze naar wat de cliënt nu écht wil en stelt ze graag realistische doelen op. Dit alles voor een duurzame aanpak en maximaal resultaat op de lange termijn.

Van kleins af aan is Demi bezig met voeding en beweging. Ze groeide op in een bakkersfamilie, waardoor lekker en verantwoord eten haar met de paplepel werd ingegoten. Ze is zelf niet zelden in de keuken te vinden. Hier kookt ze dan een heerlijke maaltijd of bakt ze iets voor familie en vrienden, die maar wat graag komen proeven. Voor haar ontspanning is Demi veel te vinden in de sportschool of wandelt ze een grote rond in het bos.

Demi is te bereiken op de volgende dagen:
Woe 08.00-17.00 | Do 08.00-17.00
Medi Fit Doetinchem | 0314 362462 | demi@medifitdoetinchem.nl