Home / Wie zijn wij

Wie zijn wij

Het team fysiotherapeuten van Medi Fit Doetinchem is supergemotiveerd om u op professionele wijze van uw klacht af te helpen en/of pijnklachten te verminderen. In totaal zijn er 10 fysiotherapeuten werkzaam binnen onze praktijk, elke therapeut heeft één of meerdere specialisaties.

In het geval van ziekte helpen wij u om uw conditie te verbeteren en een zo hoog mogelijke vitaliteit te ontwikkelen via speciale beweegprogramma’s. Kiest u ervoor om lekker te komen sporten bij ons, dan helpen wij u met de oefeningen, het instellen van de fitnessapparaten en al uw vragen rondom uw training, conditie- en krachtontwikkeling.

Alles is erop gericht om uw vitaliteit te verhogen!

Het team van Medi Fit Doetinchem kenmerkt zich door:

  • Ambitie: we zijn sterk gemotiveerd om de kwaliteit van onze zorg hoog te houden, door aanvullende studies, in- en externe afstemming en een goede verslaglegging.
  • Innovatie: we lopen graag voor bij nieuwe (bewezen) ontwikkelingen en behandelmethodes, zoals EPTE en shockwave.
  • Ervaring: ook al is ons team relatief jong, we hebben grondige kennis en ervaring in de fysiotherapie.
  • Kennis: de meeste therapeuten hebben een masteropleiding/specialisatie in de fysiotherapie en maken deel uit van een netwerk.
  • Complementair zijn aan elkaar: we vullen elkaar aan of nemen vraagstukken van elkaar over. Door kennis en ervaring te delen weten we gezamenlijk veel meer dan ieder afzonderlijk.
  • Maatwerk-aanpak: we kiezen de methode die het beste bij u en uw hulpvraag past. De ene therapeut werkt hierbij wat meer vanuit protocollen, de ander wat meer vanuit ervaring en gevoel. U krijgt altijd de zorg en aanpak die het beste bij u aansluiten.
  • Samenwerking: elke therapeut heeft zijn of haar eigen specialistische invalshoek. We zoeken elkaar op bij vragen of om af te stemmen, zodat u één aanspreekpunt heeft en de beste fysiotherapeutische zorg ontvangt.

Verder zijn we vooral een hechte, vaste club, die in een goede sfeer samenwerkt en u graag op een laagdrempelige manier helpt.

En wat we zoal van onze cliënten als feedback krijgen? Dat ze de informele, gemoedelijke sfeer erg prettig vinden. Ook dat de onderlinge afstemming soepel verloopt, zodat hij/zij niet telkens hetzelfde verhaal hoeft te vertellen. Tot slot: de meeste cliënten zijn verbaasd over de grootte van onze praktijk, het aantal behandelkamers en de grote fitnessruimte met een diversiteit aan oefenmogelijkheden.

Maak een afspraak met een van onze therapeuten of kom lekker sporten!