Home / Samen sterker / Podotherapie

Podotherapie

De fysiotherapeuten van Medi Fit Doetinchem werken nauw samen met podotherapeut Mark Scheurs. Naast het aanmeten van podotherapeutische inlays (zooltjes) geeft hij loop- en schoenadvies en is hij gespecialiseerd in sportgerelateerde klachten. Mark is iedere maandag binnen de praktijk aanwezig van 8.30 tot 17.00 uur.

Wat kan de podotherapeut voor u betekenen?

De podotherapeut is gespecialiseerd in de analyse en behandeling van voetproblemen en klachten die vanuit de voet ontstaan. Denk hierbij aan rug- of heupklachten die zich ontwikkelen door een afwijkende voetstand. Hij zoekt met de nieuwste technieken, zoals een 3D-scan van uw voeten, gericht naar de aanleiding van uw pijnklachten. Hierna stelt hij een behandelplan voor u op met bijvoorbeeld maatwerk podotherapeutische inlays (zooltjes) en/of schoenadvies.

Professionele voetzorg, ook voor topsporters, diabetici en reumapatiënten

Heeft u specifieke klachten die samenhangen met een aandoening? Of bent u professioneel sporter? De podotherapeut heeft ruime ervaring in voetzorg voor diabetici, reumapatiënten en topsporters. Door zijn vakkennis bent u zeker van een professionele maatwerkbehandeling om uw klachten te verhelpen of te verminderen.

Voor de behandeling van chronische hielproblemen, zoals hielspoor en achillespeesklachten, werkt de podotherapeut multidisciplinair samen met de fysiotherapeuten van Medi Fit Doetinchem en Fysiotherapie Engelaar binnen Hielpijncentrum Achterhoek.

Afspraak maken

U kunt rechtstreeks terecht bij de podotherapeut of op verwijzing van de huisarts. Maak een afspraak via 088 454 77 00 of via de website van Voetencentrum Wender.