Home / Fitter worden / Werkwijze

Werkwijze

Aanmelden voor fitness gaat eenvoudig en snel: u belt 0314 362462 of mailt ons, waarna wij contact met u opnemen voor het plannen van uw eerste sportmoment, een afspraak met personal trainer of een (medische) intake. Wij adviseren u graag over onze mogelijkheden en zoeken samen met u naar een passende start, afhankelijk van uw wensen of trainingsdoelen.

Ons advies?

Kies voor personal training! Werk (de eerste weken) samen met onze personal trainer en maak een kickstart. Zo behaalt u meer resultaat in minder tijd.

Direct starten

U kunt ervoor kiezen zonder intake bij ons te komen sporten. Ons team van deskundigen neemt – afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren en/of fysieke vermogens – samen met u een standaard trainingsschema of de apparatuur door. Om u de tijd en aandacht te geven die u verdient, maken we graag een afspraak voor uw eerste training.

(Medische) intake

Aan de hand van een aantal vragen brengen wij uw wensen, doelstellingen en gezondheidstoestand in kaart. Deze componenten bepalen samen de inhoud van uw specialistische intake:

  • Gewicht
  • Conditietesten; door middel van loopband of hometrainer
  • Kracht
  • Longfunctie
  • Bloeddruk
  • Spier- en vetpercentages
  • Optie: sport specifieke testen

Alle informatie samen zorgt ervoor dat wij een goed beeld krijgen van uw uitgangspositie en potentieel. Onze therapeuten hebben veel kennis van dergelijke nulmetingen. In uitzonderlijke gevallen constateren wij afwijkingen in de bloeddruk en verwijzen we eerst door naar de huisarts. Wij willen natuurlijk dat iedereen die bij ons sport verantwoord start aan zijn/haar training.

Trainingsprogramma op maat

Na de intake en het onderzoek schrijven wij een trainingsprogramma op maat voor u. Natuurlijk assisteren wij u ook vakkundig bij de uitvoering en evaluatie van uw trainingen en passen wij zo nodig de trainingsschema’s aan.

Voor de intake en het medisch onderzoek brengen wij € 60,- in rekening.