Home / Fitter worden / Abonnementen en tarieven

Abonnementen en tarieven

Bij Medi Fit Doetinchem sport u al vanaf € 30,38* per maand!

  • Verschillende abonnementen.
  • Afsluitbaar per vier weken, kwartaal, half jaar of jaar.
  • Mogelijkheid tot deelname aan de warming-up en cooling-down.
  • Speciale 70+ tarieven.
  • Altijd onder professionele begeleiding door een fysiotherapeut.
  • Gezinsleden die op hetzelfde adres wonen, ontvangen 10% korting op het goedkoopste abonnement.

Let op: De klanten met een 70+ abonnementen ontvangen standaard 5% korting op het eindbedrag. Tevens ontvangen huisgenoten 10% korting op het goedkoopste abonnement.


Onbeperkt fitness
wdt_ID Abonnementsduur Prijs
1 4 weken €42,95
2 Kwartaal €131,95
3 Half jaar €252,95
4 Jaar €461,95

*) Deze prijs bevat zowel het 70+ tarief als de gezinskorting.
**) Alle betalingen gaan via incasso. Dit betekent een automatische incasso via Medi Fit Doetinchem, een automatische bankoverschrijving geldt niet als incasso.

Tarieven BuitenGewoonFit & Mompower

Voor het volgen van de lessen betaalt u €109,95 per kwartaal. Daarnaast kunt u tegen een gereduceerd tarief onbeperkt gebruik maken van onze fitnessfaciliteiten. Voor €165,95 per kwartaal bent u verzekerd van de groepslessen en maakt u onbeperkt gebruik van onze fitnessapparatuur onder begeleiding van ons team van fysiotherapeuten.

Maximale flexibiliteit

Wij zijn graag flexibel en doen niet moeilijk bij langdurige ziekte of vakanties:

  • Gaat u lange tijd op vakantie? Meld het ons minimaal twee weken van tevoren, dan berekenen wij geen abonnementskosten voor uw vakantieweken.
  • Bent u – vanwege een blessure of door ziekte – een paar maanden uit de running? Meld het ons, dan pauzeren wij uw abonnement in overleg.

Tarief fitnessintake

Binnen Medi Fit Doetinchem bieden wij u de mogelijkheid uw algehele fysieke conditie in kaart te brengen. Zo meten wij op aanvraag bijvoorbeeld uw uithoudingsvermogen, spiermassa of vetpercentage. Verder behoren krachtmetingen of sport-specifieke testen tot de mogelijkheden. Aan de hand van de uitkomsten krijgt u op een maat gemaakt trainingsschema, waardoor u optimaal werkt aan uw persoonlijke doelen. De kosten van een dergelijke intake bedragen €60.