Home / Wie zijn wij / Geschiedenis

Geschiedenis

Op vrijdag 15 juli 1995 startte Medi Fit Doetinchem als sportschool/fitnesscentrum in een kleine zaal aan de Paul Krugerlaan. Echtpaar Kees van Steenbergen en Ada Jongeling, beiden fysiotherapeut, zagen potentieel in trainen onder professionele begeleiding in Doetinchem.

Dat dit een goede zet bleek, is na bijna 30 jaar overduidelijk: de praktijk is doorgegroeid naar een hecht team met dertien collega’s, waarbij elke therapeut één of meer (master-)specialisaties in de fysiotherapie heeft.

Door de groei is Medi Fit Doetinchem sinds 1998 gevestigd in een groot pand – in het kloppend hart van Doetinchem. De praktijk beschikt over vier oefenzalen, negen behandelkamers, een douchegelegenheid, faciliteiten voor mindervaliden en een ruime wachtkamer met leestafel.

Sinds oktober 2019 zijn de nieuwe maatschapsleden: Alex Drost, Jasper Geerts en Laurens Harms. Zij zijn vertrouwde gezichten in de praktijk en hebben jarenlange ervaring in moderne fysiotherapie – over de volle breedte. Naast fysiotherapie biedt Medi Fit Doetinchem ook fitness voor iedereen die in een ontspannen sfeer zijn trainingsdoelen wil behalen.

De nieuwe maatschapsleden zetten het beleid van Kees en Ada met veel energie en enthousiasme voort, zodat u zeker bent van hoogwaardige fysiotherapie en optimale vitaliteit!

Meer informatie