Home / Fitter worden

Fitter worden

Werken aan uw vitaliteit in een prettige sfeer? Wat uw doel ook is: even ontspannen, werken aan uw conditie, revalideren of keihard trainen voor een wedstrijd, lekker sporten doet u bij Medi Fit Doetinchem. In onze fitnessruimte is alle apparatuur aanwezig om gevarieerd en verantwoord te sporten, als u dat wenst onder begeleiding van een deskundige fysiotherapeut.

Binnen Medi Fit Doetinchem kunt u individueel sporten of deelnemen aan de groepslessen. Korte of langdurige fitness abonnementen, intensieve begeleiding of wat losser? Alles is mogelijk!

Fitness bij Medi Fit Doetinchem betekent:

  • Sporten in een ongedwongen sfeer;
  • Specifieke apparatuur voor rolstoelgebruikers;
  • Begeleiding door fysiotherapeuten;
  • Optie: gezamenlijke warming-up en cooling-down;
  • Diverse abonnementtypen;
  • Flexibiliteit bij langdurige ziekte of vakantie;
  • Contracten vanaf 1 maand.

Direct starten of maatwerk programma?

Maak een afspraak en kom vandaag nog bij ons sporten. Ons team van deskundigen neemt – afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren en/of fysieke vermogens – samen met u een standaard trainingsschema of de apparatuur door. Liever een meer gerichte aanpak? Kies voor een nulmeting door middel van een intake. U ontvangt nadien een individueel trainingsprogramma, waarin uw capaciteiten, doelstellingen en wensen op elkaar zijn afgestemd.

Wisselwerking fysiotherapie en fitness

Het is niet verplicht, maar biedt wel meerwaarde: de wisselwerking tussen fitness en fysiotherapie binnen onze praktijk. Na een fysiotherapeutische behandeling blijven cliënten vaak doorgaan met trainen binnen onze fitness-tak. Andersom is ook mogelijk, als onze therapeuten bijvoorbeeld gerichte rug- of nekoefeningen geven om klachten te voorkomen of te genezen. Wij horen regelmatig van onze klanten dat zij deze flexibiliteit zeer waarderen.

Medische insteek

Naast gewoon lekker sporten behoort fitness vanuit een medische invalshoek ook tot de mogelijkheden. Binnen Medi Fit Doetinchem bieden we verschillende beweegprogramma’s om klachten bij de volgende aandoeningen te voorkomen, verminderen of tegen te gaan:

Wij zijn u graag van dienst met onze veelzijdige vakkennis, jarenlange ervaring en gezellige gastvrijheid!