Nienke Klinker

MSc Bekkenfysiotherapeut
Medical taping
Leefstijlcoaching
Valtraining en -preventie

Aansluitend op haar basis fysiotherapie-opleiding in Utrecht werkte Nienke in Amsterdam en de regio Zeist. Omdat ze ‘het Oosten’ zo miste – Nienke komt oorspronkelijk uit de Liemers en woonde 21 jaar in Zevenaar – zocht zij samen met haar gezin nieuw geluk in Doetinchem. Geen moment heeft ze hiervan spijt gehad, onder meer vanwege de openheid en innemendheid van haar cliënten. In 2020 rondde Nienke haar Master Bekkenfysiotherapie af.

Als bekkenfysiotherapeut ziet Nienke alle cliënten binnen de praktijk met bekkenbodemgerelateerde klachten. Dit specialisme maakt haar heel gelukkig vanwege de prachtige en effectieve mogelijkheden om cliënten te helpen. Ook behandelt ze cliënten met lage rugklachten en geeft ze valpreventie trainingen voor ouderen. Het is haar streven om cliënten weer zo prettig mogelijk door het leven te laten gaan, de kwaliteit van leven te verhogen of om de situatie te leren accepteren.

Rustig en serieus of een spring in ’t veld; Nienke past zich aan bij wat zich op dat moment aandient. Ze zit erg op haar plek binnen het team: het vertrouwen in elkaars kunnen is groot en binnen haar specialisme geniet ze heel veel vrijheid. Bovendien helpt iedereen elkaar en denkt met elkaar mee bij uitdagende casuïstiek; het kennisniveau ligt erg hoog. Ze gaat blij naar huis als ze bij een duidelijke klacht recht op haar doel af kon gaan of als ze een extreme casus kreeg waarbij ze de diepte in moest duiken.

Naast haar gezin en werk, haalt Nienke voldoening uit het (moes)tuineren en wandelt ze graag in de natuur. Of kamperen met haar gezin, zolang zij maar buiten kan zijn. Nienke wil zo goed mogelijk zijn voor milieu, natuur en dier en is dan ook veganist; iets waar ze nog wel eens gevatte opmerkingen over krijgt van haar collega’s.

Voor meer informatie: https://www.linkedin.com/in/nienkegeurds/

Nienke is te bereiken op de volgende dagen:
Di 12.00-19.00| Do 08.00-13.30| Vrij 08.00-16.00
Medi fit Doetinchem | 0314 362462 | nienke@medifitdoetinchem.nl