Marit van Bergen

Lymfedrainage en -taping
Oedeemtherapie
Claudicatio Intermittens
Leefstijlcoaching

Marit rondde haar opleiding tot basis fysiotherapeut af aan Hogeschool Saxion in Enschede. Daarna volgde ze onder meer de specialisaties Claudicatio Intermittens (etalagebenen) en Oedeemtherapie. Inmiddels is Marit ruim negen jaar actief als oedeemtherapeut binnen Medi Fit Doetinchem. Daarnaast heeft zij ook de opleiding tot leefstijlcoach afgerond waardoor ze ook werkzaam is binnen de  Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI), wat helemaal past bij het motto van de praktijk: ‘Jouw beweging naar vitaliteit’.

In haar werk biedt ze graag een luisterend oor aan haar cliënten en geeft ze persoonlijke aandacht. Vaak behandelt ze namelijk patiënten die voor, tijdens of na een kankerbehandeling ondersteuning wensen bij oedeemklachten. Marit werkt vraaggericht: is er meer nodig om een bepaald doel te bereiken dan zet ze hier volledig op in. Haar specialisme als oedeemtherapeut vertaalt zich naar zeer dankbaar werk: de resultaten die ze met fascietechnieken kan bereiken, zoals pijnvermindering of meer beweeglijkheid, vindt ze nog steeds heel bijzonder om te ervaren.

Marit is altijd in voor een uitje met haar collega’s. Binnen het team ervaart ze dat iedereen bij elkaar terecht kan, ondanks dat ieder teamlid verschillend is. Om te ontspannen beweegt ze graag in de natuur, het liefst in de bergen of in het bos, want een strandvakantie is niet iets waar haar hart sneller gaat kloppen. Waar haar hart wel sneller van gaat kloppen is het voetballen bij de 30+’ers op de vrijdagavond. Is er tijd over in haar agenda, dan ruimt Marit tijd in om uitgebreid te koken.

Marit is te bereiken op de volgende dagen:
Ma 08.00-16.30 | Woe 08.00-16.30 | Do 08.00-12.00 |
Medi Fit Doetinchem | 0314 362462 | marit@medifitdoetinchem.nl