Laurens Harms

Maatschapslid/eigenaar

Arbeidsfysiotherapeut
Sportfysiotherapeut IAS
Mulligan Concept
Medical Taping
Echografie
Shockwave
MS-netwerk
GLI
Parkinson

Vakinhoudelijk nieuwsgierig en altijd de schouders eronder. Laurens houdt van hard werken, maar dan wel in een prettige, informele setting. Hij heeft al bijna twintig jaar ervaring in de algemene- en sportfysiotherapie. Ook is Laurens MSU-echografist met ruime ervaring in hiel- en peesproblematiek.

De integrale kijk op het lichaam bij klachten, het achterhalen van het probleem en het daarop afstemmen van het behandelplan beschouwt Laurens als een van de mooiste (en effectieve) kanten in zijn vak. Via continue bijscholing, het bestuderen van recente publicaties en het volgen van andere specialisten op social media blijft hij doorlopend up-to-date.

Binnen het team is Laurens iemand die zegt wat er op zijn hart ligt en dit graag ook van zijn collega’s ziet. Hij houdt van afspraken nakomen en structuur, maar naast de serieuze noot is een geintje ook heel welkom. Laurens zijn dag is geslaagd als hij zijn cliënten op professionele wijze heeft kunnen helpen. Ook levert het hem energie op als zijn collega’s tevreden naar huis gaan. Eventuele ontevredenheid vindt hij heel vervelend en helpt hij graag persoonlijk uit de wereld.

Om te ontspannen maakt Laurens veel kilometers op zijn mountainbike of racefiets, via de wielerclub in Zelhem of uitdagende wielertochten in de omgeving. Verder gaat hij graag met zijn gezin of vrienden op pad.

Voor meer informatie: https://www.linkedin.com/in/laurens-harms-2627a64/

Laurens is te bereiken op de volgende dagen:
Ma 08.30-21.00 | Woe 07.30-17.00 | Do 07.30-15.00 | Vrij 08.30-14.30
Medi Fit Doetinchem | 0314 362462 | laurens@medifitdoetinchem.nl