Jasper Geerts

Maatschapslid/eigenaar

MSc Manueel therapeut
MSU Echografist
Shockwavetherapeut
EPTE therapeut
Medical taping

Jasper is een jonge, gedreven fysiotherapeut die bol staat van de ambities. Na zijn eerste master te hebben afgerond, is zijn streven om hieraan in de toekomst nog een master toe te voegen. Naast zijn masteropleiding heeft Jasper verschillende specialisaties gevolgd, waaronder de opleiding tot MSU Echografist. In de dagelijkse praktijk ziet hij veel patiënten met complexe schouderklachten voor echografisch onderzoek.

Zijn opleidingen en specifieke kennis gebruikt hij vooral bij de behandeling van complexe ketenproblematiek. Met name met rug-, nek- en schoudergordelklachten bent u bij hem aan het juiste adres. Door zijn opleiding als musculoskeletaal masterfysiotherapeut is Jasper overtuigd geraakt van een aanpak waarbij manuele verrichtingen worden gecombineerd met actieve oefentherapie. Hij ziet in zijn dagelijkse praktijk dat deze handelswijze de kans op blijvend herstel vergroot. Daarnaast heeft Jasper jarenlange ervaring in de behandeling van peesklachten.

Jasper vindt het sociale aspect, zowel naar collega’s als klanten, heel belangrijk. Hij is altijd in voor een lolletje en staat hij graag voor anderen klaar. Met deze eigenschappen vormt Jasper een bindende factor binnen het team; een goede sfeer levert hem veel energie op. Ook geeft het Jasper een kick als hij een complexe casus met extreme klachten kan oplossen. Of bij de directe verbetering die soms optreedt na een relatief kortdurende behandeling via manuele therapie, waarbij een cliënt verrast is door het snelle resultaat.

In zijn vrije tijd brengt Jasper regelmatig een bezoekje aan de sportschool. Hier verbruikt hij zijn energie met name in het krachthonk.

 

Meer informatie: https://www.linkedin.com/in/jasper-geerts-6a72b979/

Jasper is te bereiken op de volgende dagen:
Ma 08.30-12.30 | Di 07.30-17.00 | Woe 08.00-20.00 | Do 07.30-14.00 | Vr 07.30-13.30
Medi Fit Doetinchem | 0314 362462 | jasper@medifitdoetinchem.nl