Eliane van Gorselen

Secretarieel medewerker
Praktijkondersteuner

De praktijk op rolletjes laten lopen, laat dat op dinsdag en donderdag maar aan Eliane over. Vanwege haar werkervaring in de medische wereld kent zij het reilen en zeilen binnen de praktijk op haar duimpje. Als praktijkondersteuner zorgt Eliane ervoor dat haar collega’s zich zoveel mogelijk kunnen focussen op de behandeling van hun cliënten. Afspraken inplannen, cliënten gastvrij ontvangen, administratieve taken en hand- en spandiensten uitvoeren: door de variatie in haar taken vliegt de dag voorbij.

Aan de telefoon schat Eliane direct in bij wie een cliënt het beste terecht kan, of het nu gaat om chronische of acute blessures of een bepaalde aandoening. Daarbij vindt ze het belangrijk dat cliënten merken dat ze bij Medi Fit Doetinchem aan het juiste adres zijn en bevestigd worden in hun keus. Even een praatje maken na een behandeling of na het fitnessen: in het cliëntcontact probeert Eliane de persoonlijke noot te vinden, aansluitend op wat er op dat moment bij de cliënt speelt.

Werken binnen het enthousiaste team van Medi Fit Doetinchem voelt voor Eliane als een warm bad: de sfeer is opgewekt en er is veel ruimte voor humor en collegialiteit. Factoren die ze eveneens als erg prettig ervaart: het samenwerken aan gemeenschappelijke doelen, de open communicatie onderling en de waardering voor haar werkzaamheden. Na 20 jaar werkervaring als ergotherapeut was Eliane toe aan een nieuwe uitdaging. Tijdens de zoektocht naar een nieuwe job geeft het werken bij Medi Fit Doetinchem haar veel energie en plezier, bovendien blijft ze hierdoor actief in het arbeidsproces.

Eliane is groot liefhebber van creatieve activiteiten, zoals taarten bakken, edelsmeden en – soms fysiek best zware – klussen uitvoeren in het rondom het huis. Lekker ontspannen doet ze door leuke dingen te doen met het gezin, boeken te lezen of te wandelen met de hond.

Eliane is te bereiken op de volgende dagen:
Di 08.30-14.00 | Wo 08.30 – 12.00 | Do 08.30-14.00 | 0314 362462 | info@medi-fit-doetinchem.nl